About us

Om oss

Kennel Amazing Dream består av innehaver Camilla Mikkelsen og Fredrik Hagen. Vi bor på Gjøvik, ca 90 minutter nord for Oslo - sammen med hundene våre.

Vi har vokst opp med alle slags dyr i alle størrelser (hest, kanin, katt etc), og har hatt hunder i alle størrelser. Interessen for utstillinger dukket opp i en tidlig alder, og jeg reiste på kurs så ofte jeg hadde tid og penger. Desverre så tok studiene overhånd, og hobbyen ble lagt på hylla for noen år. Da jeg endelig var ferdigstudert, og hadde egen bolig - var savnet etter dyr stort. Jeg endte opp med å kjøpe Saphira, en nydelig pusekatt av rasen ragdoll. Interessen for hunder begynte også å presse på, og etter flere måneder med intens lesing og leting - endte valget på rasen chihuahua. Jeg skulle egentlig bare ha èn chihuahua, men sånn gikk det altså ikke. Interessen for hundeutstillinger steg i en voldsom fart, samt interessen for avl og genetikk/anatomi. Jeg skjønte ganske tidlig at jeg ønsket å starte mitt eget oppdrett, både fordi det var såpass mange useriøse aktører ute i markedet - og fordi jeg visste hva jeg ville ha. Når vi har kull, er det for å fremme rasen - og for å få nytt tilskudd til egen flokk. Kvalitet fremfor kvantitet!

Jeg har tidligere jobbet som veterinærassistent, og har fått med meg masse kunnskap og erfaringer fra den tiden. Jeg har også fullført PawPeds Education G1, Oppdretterskolen trinn 1 og Oppdretterskolen trinn 2 (i regi av Norsk Kennel Klubb). Jeg har også gjennomført flere handlerkurs under (bl.a) Ronny Midthjell i regi av Gjøvik Hundeklubb, og har fått et solid teoretisk grunnlag for min kompetanse.

Vi har også vært styremedlem i Norsk Kennel Klubb for Ungdom, hvor vi var med og arrangerte treff/kurs og lignende i Hedmark/Oppland. Et verv vi har hatt mye glede av, og som har gitt oss mange muligheter. Jeg har tidligere vært leder for utstillingsgruppa i Gjøvik Hundeklubb, og har fått glede av å dyrke noe av lidenskapen der også. Samtidig var vi regionsombud for Norsk Chihuahuaklubb, Oppland Fylke.

 

Vi er medlem av NKK, SKK, Chihuahuaklubben, Chihuahuacirkeln, Norsk Miniatyrhundklubb, Gjøvik Hundeklubb og NKKU.

 

 

Amazing Dream er et lite oppdrett, og fokuserer på å avle frem sunne og rasetypiske hunder med godt gemytt. Alle våre hunder blir sjekket for patella og øyelyst før de blir brukt i avl, og hver kombinasjon er nøye planlagt.

 

Dersom du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne på; camilla.mikkelsen@hotmail.com

 

PS. Vi har nå måttet se oss nødt til å ta et steg tilbake, for å prioritere familielivet - da hundene til tider krevde litt. Så flere av våre planlagte kull har blitt skrinlagt, og det blir ikke så mange utstillinger fremover. Vi kommer fortsatt til å ha et kull i ny og ned, og være på utstillinger - både for det sosiale, men også fordi det er utrolig morro.

Vi har bare to hunder boende hjemme, noen skikkelige sofagriser som nyter dagene :)

Copyright © All Rights Reserved